Teknologiat

Tasoitamme tietä vihreään siirtymään.

Keskittymällä kestävyyteen, tehokkuuteen ja skaalautuvuuteen, teknologiamme helpottavat eri teollisuudenalojen siirtymää vihreämpiin ja edistyneempiin toimintatapoihin.

Kestävä hankintaketju

Teknologiamme perustuu huolella valittuihin, uusiutuviin ja kestäviin raaka-aineisiin. Olemme sitoutuneet vähentämään riippuvuutta neitseellisistä ja fossiilisista raaka-aineista ja varmistamaan kestävämmän tulevaisuuden.

Älykäs teknologia

Jatkuvatoiminen teknologiamme on suunniteltu minimoimaan energian, kemikaalien ja veden kulutusta sekä vähentämään jätettä, mikä takaa pienemmän hiilijalanjäljen. Teknologiamme on askel kohti kestävää kehitystä – tehokkuutta heikentämättä.

Monipuolisia, kestäviä ratkaisuja

Uraauurtavat, korkealaatuiset biomateriaalimme mahdollistavat siirtymän pois fossillistista raaka-aineista. Näin edistämme kestävää muutosta eri teollisuudenaloilla ja rakennamme yhdessä vihreämpää tulevaisuutta.

AaltoCellTM

Kehitetty maailman tehokkaimmaksi ja kestävimmäksi MCC:n jatkuvatoimiseksi
tuotantoteknologiaksi

Patentoidun AaltoCellTM-teknologiamme avulla olemme saaneet mikrokiteisen selluloosan (MCC) ja sen johdannaisten tuotannon kestävyydestä ja tehokkuudesta täyden potentiaalin irti.

Hyödyt

Energiatehokas, ympäristöystävällinen ja patentoitu AaltoCellTM-teknologia on
helposti skaalautuva ja täysin valmis implementoitavaksi. Se tarjoaa kestävää teknologiaa ja biotuotteita tarvitseville ohituskaistan uusiin ratkaisuihin.

01

Helppo integraatio

Jatkuvatoiminen AaltoCellTM-teknologia voidaan helposti integroida sellutehtaiden nykyisiin tuotantolinjoihin ja kemikaalikiertoihin.

02

Skaalautuva tuotanto

Jatkuvatoiminen ja tehokas prosessi korkealla tuotantokapasiteetilla.

03

Matalat tuotantokulut

Pienempi energiantarve, vähemmän kemikaaleja, jätteettömyys ja tehokas jatkuvatoiminen prosessi tuottavat korkealaatuista MCC:tä halvemmalla.

04

Joustavuus raaka-aineissa

Teknologiamme tukee monia eri selluloosapitoisia raaka ainelähteitä.

05

Korkean lisäarvon sivuvirtoja

Prosessin sivutuotteita voidaan käyttää turvallisesti muiden biopohjaisten tuotteiden valmistamiseen.

Norratex

Teknologia, joka vastaa maailmanlaajuiseen tekstiiliongelmaan tarjoamalla kestäviä ja vastuullisia puupohjaisia selluloosakuituja.

Hyödyt

Uusi skaalautuva ratkaisu, joka vastaa maailmanlaajuiseen tekstiiliteollisuuden kysyntään tarjoamalla kestäviä ja vastuullisesti tuotettuja kuituja.

01

Skaalautuva drop-in-ratkaisu

Norratex-teknologia voidaan integroida saumattomasti sellutehtaisiin, mikä tarjoaa vaihtoehtoisen tulovirran paperisellun rinnalle ja samalla parantaa tehtaasi energiatehokkuutta.

02

Ei haitallisia kemikaaleja tai kalliita liuottimia

Rikkihiiletön. Sisältää vain minimimäärän yleisesti käytettyjä kemikaaleja, jotka on helppo ottaa talteen ja kierrättää.

03

Soveltuu useille selluloosapitoisille raaka-ainelähteille

Menetelmämme hyödyntää sekä paperi- että liukosellua. Kartoitamme parhaillaan muita korkean selluloosapitoisuuden raaka-ainelähteitä, kuten yksivuotisia kasveja.

Kiinnostuitko?

Keskustele asiantuntijoidemme kanssa.

Kalle Riihinen
Teknologiakumppanuudet ja R&D
kalle.riihinen@nordicbioproducts.fi

Seuraavan sukupolven MCC

Koe mikrokiteisen selluloosamme ennennäkemätön puhtaus ja korkea laatu – asetamme uudet standardit laadulle ja suorituskyvylle.

Parempia tuotteita ihmisille, yrityksille ja koko planeetalle.

Luovuuden ja huipputeknologian kohtaamisista kumpuavat ratkaisumme ylittävät rajoja ja ulottuvat useille eri toimialoille aina elintarvikkeista ja lääkkeistä kosmetiikkaan ja paljon muuhun.