Ratkaisut

Parempia tuotteita ihmisille, yrityksille ja koko planeetalle.

Toimimme katalyyttinä muutoksessa, joka johtaa parempaan bioraaka-aineen käyttöön ja uusiin biopohjaisiin läpimurtotuotteisiin.

Käyttökohteet

Lääkkeet ja lisäravinteet

Lue lisää

Uudella tavalla tuotettu ja kestävä mikrokiteinen selluloosa parantaa tuotteen suorituskykyä ja pienentää hiilijalanjälkeä. Asetamme uudet standardit ja mahdollisuudet MCC:n käytölle lääkkeissä ja lisäravinteissa.

Tekstiilit

Tarjoamme skaalautuvia ja kestäviä ratkaisuja tekstiiliteollisuudelle. Näihin kuuluvat esimerkiksi uusi Norratex-teknologiamme, läpimurrot puuvillapolyesterikuitujen kierrätyksessä sekä innovaatiot, jotka muuttavat maatalouden sivuvirrat tekstiilikuiduiksi.

Biokomposiitit

Uusiutuvat biopohjaiset materiaalimme pienentävät ympäristövaikutuksia, parantavat mekaanisia ominaisuuksia ja tarjoavat kustannustehokkaita ratkaisuja eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Selluloosapohjaiset biokomposiitit muuttavat toimintatapoja ja rakentavat kestävää ja innovatiivista tulevaisuutta niin auto-, rakennus-, pakkaus- kuin muissakin valmistavassa teollisuudessa.

Asetamme uudet standardit
selluloosa­tuotteille

Ruoka-aineet

Mikrokiteinen selluloosamme parantaa useiden elintarvikkeiden koostumusta, tasalaatuisuutta ja ravintosisältöä. Sen käytettävyys ja turvallisuus tekevät siitä varman valinnan elintarvikevalmistajille, jotka haluavat kehittää tuotteitaan ja samalla vastata terveellisempien ja huokuttelevampien ruokavaihtoehtojen kysyntään.

Ihonhoito ja kosmetiikka

Tarjoamme turvallisempia ja ympäristöystävällisempiä ainesosia, jotka vastaavat nykypäivän tietoisten kuluttajien vaatimuksiin.

Mikrokiteinen selluloosamme parantaa kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden tasalaatuisuutta, koostumusta ja silottavia vaikutuksia. Se on biohajoavaa, uusiutuvaa ja allergeenitonta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan yrityksille, jotka kaipaavat turvallisempaa ja ympäristöystävällisempää raaka-ainetta tuotteilleen.

Tuote X

Mikä on sinun seuraava läpimurtotuotteesi?
Autamme tekemään siitä todellisuutta.

Yhdessä kohti parempaa maailmaa.

Tervetuloa BIGiin, Otaniemen sydämeen Aalto-yliopiston kampukselle.

Tervetuloa BIGiin, Otaniemen sydämeen Aalto-yliopiston kampukselle. BIGissä huippuluokan insinööritaito kohtaa syvällisen selluloosakemian asiantuntemuksen. Se tekee meistä täydellisen kumppanin edistyksellisille yrityksille, jotka haluavat vauhdittaa uusien kiertotalouden ratkaisujen kehitystä ja luoda merkittäviäympäristöllisiä, sosiaalisia ja taloudellisia vaikutuksia.

Työskentelemällä yhdessä voimme edistää innovaatioita ja kehittää kestäviä ratkaisuja, jotka hyödyntävät AaltoCellTM-teknologiaa, MCC:tä, selluloosaa ja niiden johdannaisia.

Hyödynnämme BIGissä menestyksekkäästi avointa innovointia, poikkitieteellistä yhteistyötä, huipputeknologiaa ja tieteellistä osaamista. Tilamme ja asiantuntijatiimimme tarjoavat erinomaiset resurssit ja tukea ideoidesi toteuttamiseen.

Ota meihin yhteyttä

Oletko valmis tekemään ideoistasi totta? Kuulemme mielellämme lisää! Lähetä meille viestiä projektistasi, kysy lisätietoja tai ota muuten vaan yhteyttä. Jutellaan lisää ja pistetään hommat pyörimään!

    Olen kiinnostunut aiheesta...


    Sivuston suojaa Google reCAPTCHA. Yksityisyys ja käyttöehdot.